مرکز  فرهنگی - هنری شماره سه

از مراکز قدیمی شهر کرمانشاه  که در سال 1361تاسیس شد .  



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نقاشی – خوشنویسی

اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر ، 2 کارگاه   به مساحت 1100 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 2کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می شود  .

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج پسر  و روز های فرد  دختر

پرسنل :

 

2 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی -  1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  


نشانی :

 

کرمانشاه -  شاطرآباد پایین تر چهارراه دوم جنب مدرسه حجاب

تلفن :

 

 38240670– 083

مسئول مرکز :

 

خانم  حیاتی  


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

  • 1404/11/06 - 08:01
  • تعداد بازدید: 124
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

به بهانه روزی برفی در کرمانشاه

روزی برفی در کرمانشاه، بهانه‌ای شد تا از برف و دنیایی که با خود به ارمغان می‌آورد، نوشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، روزی برفی در کرمانشاه، بهانه‌ای شد تا از برف و دنیایی که با خود به ارمغان می‌آورد، نوشت.

و در سکوتی که برف بر جهان می‌گسترد، دنیایی دیگر آغاز می‌شود؛ دنیایی که در آن صدای پاها بر برف، نوای دلنشین دل‌انگیزی می‌شود، و هیاهوی شهر در هاله سفید مهربانی‌اش گم می‌گردد. هوای سرد و شفاف، نفس‌ها را به بخار تبدیل می‌کند که گویی روح کوچک کودکان در حال پرواز است. هر دانه برف، ستاره کوچکی است که از آسمان فرو می‌ریزد و منظره‌ای زیبا می‌سازد که چشم از تماشای آن سیر نمی‌شود.

برف، شاعر خیال‌انگیز قصه‌هاست؛ قصه‌هایی که در آن، درختان، سفیدپوش می‌شوند و تپه‌ها، سکوهای پرتاب رویا می‌شوند و عشق رد پاهای دو نفره‌اش را در قابی سفید به یادگار می‌گذارد؛ کودکان با چشمان درخشان، کوچه و باغ را به سرزمینی جادویی بدل می‌بینند که در آن، هر گوشه منتظر کشف رازی تازه است. گویی تک‌تک بلورهای برف، حامل پیامی از دنیایی دیگرند؛ دنیایی که در آن، هر بازی، هر خنده، و هر نفس عمیق، طعمی از دنیایی نو، نشاط و شادی بی‌پایان دارد.

در این روزهای سپید، کودکان لبریز می‌شوند از ایده‌های بکر و خلاقیت‌های سیال. از ساختن مسیرهای پیچ در پیچ برای ماشین‌های کوچک اسباب‌بازی روی برف تا ساخت خانه‌های یخی برای عروسک‌هایشان. هر لحظه، فرصتی است برای خلق، برای تجربه، و برای به تصویر کشیدن دنیای درونی‌شان در قاب سفید و بی‌کران طبیعت. این همان نقاشی بی‌قلم و کاغذی است که جوهرش نور و یخ است.

و چه دلنشین است غرق شدن در گرمای عاشقانه خانه‌ای که بیرونش، رقص سپید برف ادامه دارد. شاید قصه‌ای که مادر برایشان می‌خواند، یا صدای آواز زمستان که از دور به گوش می‌رسد، یا حتی تماشای دانه‌های برف که به پنجره می‌خورند، همگی بخشی از این آیین زمستانی هستند. برف، گاهی تضاد دلنشین سرمای بیرون و گرمای مهر و صمیمیت درون را برجسته‌تر می‌کند و لحظات خانوادگی را رنگین‌تر می‌سازد.

هر برف که می‌بارد، نه تنها آسمان، بلکه دل‌های کودکان و نوجوانان را نیز با خود به سفری می‌برد؛ سفری به سوی کشف زیبایی‌های ساده، گرمای دوستی‌ها، و ساختن بنای خاطراتی که چون نگینی درخشان، تا ابد در گنجینه‌ یادشان باقی خواهند ماند. این سپیدی، نقشی است که طبیعت بر بوم زندگی می‌زند، و کودکان، با روح پاک و بی‌ریایشان، آن را با تمام وجود لمس و درونی می‌کنند و بزرگان نیز با حفظ دنیای کودکانه خود، این خوشمزگی را لمس می‌کنند.

روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت