مجتمع آفرینش های فرهنگی - هنری شماره دو

 

مجتمع فرهنگی هنری آفرینش بزرگترین مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سطح استان کرمانشاه می باشد.  طبقه اول  این مرکز شامل سالن  کتابخانه ،‌  مرکز فروش ، سالن سینما،گالری و طبقه دوم کارگاه ها ،استودیو   ضبط صدا ،  سالن کنفرانس است . در سال 1398 این مرکز در جمع مراکز برگزیده کشور قرار گرفت وشایسته دریافت نشان زرین مرکز برتر شناخته شد .  


 

 

 


خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نقاشی – خوشنویسی –ادبی – سفال

اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم و سرود

بخش های مرکز :

 

دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،کارگاه  گیم نت، کارگاه  انیمیشن ، کارگاه  نجوم ،کارگاه  علوم و زیست شناسی ،  گود قصه گویی ،استودیو   ضبط صدا ،  سالن کنفرانس ، مرکز فروش و سالن آمفی تئاتر و سینما در مساحت 3090متر مربع  می باشد .  

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / انیمیشن/ نجوم /  زیست شناسی / 5کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال/ کارگاه  انیمیشن  / نجوم/کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام نمی شود .

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

3 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری – 1 انیروی ادبی - 2نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  


نشانی :

 

کرمانشاه -  بلوار شهید بهشتی -  سه راه 22 بهمن –  جنب خانه معلم  -  مجتمع فرهنگی هنری آفرینش   -  مرکز شماره  2 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر کرمانشاه.

تلفن :

 

38249897 – 083

مسئول مرکز :

 

آقای رحمت غلامی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1404/11/12 - 11:52
  • تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه دوره آموزشی و تحت نظارت واحد هنرهای نمایشی و آوایی کانون استان، رقم خورد؛

تولید نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» در مرکز شماره‌ ۲ کرمانشاه

نمایش سایه‌ای «گربه‌ها و خروس‌ها» به نویسندگی و کارگردانی ناهید مصطفائی و با مشارکت و همکاری مربیان و اعضای نوجوان و ارشد، در مرکز شماره‌ ۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه تولید گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» با تکنیک سایه‌ای در مرکز شماره‌ ۲ کانون‌، تولید شد.

منیژه‌السادات حسینی سرپرست کانون استان گفت: اجرای نمایش عروسکی به عنوان‌ یکی از فعالیت‌های موثر برای کودکان و نوجوانان در کانون بوده که با جذابیت بالای خود مفاهیم تربیتی را در روح و جان کودک و نوجوان نهادینه می‌کند. 

تولید نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» در مرکز شماره‌ ۲ کرمانشاه

وی با اشاره‌ به برگزاری دوره‌ توانمندسازی آموزش تکنیک‌های تئاتر عروسکی سایه‌ای برای مربیان استان افزود: نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» خروجی دوره‌ کاربردی توانمندسازی آموزش تکنیک‌های تئاتر عروسکی سایه‌ای است که در پاییز امسال به همت واحد هنرهای نمایشی و آوایی کانون استان کرمانشاه برگزار گردید و به یاری خداوند در ماه‌های آینده شاهد تولید آثار دیگری نیز در این حوزه خواهیم بود.

نمایشنامه‌ «گربه‌ها و خروس‌ها» بر اساس داستان کتاب گربه‌ها و خروس‌ها از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که توسط ناهید مصطفائی مربی مسئول مرکز شماره ۲ کانون کرمانشاه بازنویسی شده است، شیوه‌ اجرایی این نمایش سایه‌ای بوده که با هدایت این مربی‌مسئول، تولید گردیده است.

تولید نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» در مرکز شماره‌ ۲ کرمانشاه

کار طراحی عروسک‌ها را سمیرا شهلایی و ساخت عروسک‌ها را نیز سمیرا شهلایی، ناهید مصطفائی، پرستو توکلی، الهام رضایی‌زنگنه و یاسر حبیبی‌والا از مربیان مرکز شماره‌ ۲ انجام داده‌اند.

ناهید مصطفائی، امیرحسین طهماسبی، یاسین اعتمادی، شهرزاد منصوری، زهرا امینی و مژگان طهماسبی صداپیشگان شخصیت‌های این نمایش هستند.

تولید نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» در مرکز شماره‌ ۲ کرمانشاه

همچنین پرستو توکلی، الهام رضایی‌زنگنه، یاسر حبیبی‌والا، مجتبی میرنظری، شهرزاد منصوری، زهرا امینی، مهسا امیری و محدثه کهریزی به عنوان عروسک‌گردان کار تولید و اجرای این نمایش را به عهده دارند.

نمایش عروسکی سایه‌ای «گربه‌ها و خروس‌ها» تحت نظارت واحد هنرهای نمایشی و آوایی کانون استان در دی و بهمن ۱۴۰۴ تولید و در بهمن ماه و هم‌زمان با ایام دهه فجر نیز برای کودکان روی صحنه خواهد رفت.

تولید نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» در مرکز شماره‌ ۲ کرمانشاه

تولید نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» در مرکز شماره‌ ۲ کرمانشاه

تولید نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» در مرکز شماره‌ ۲ کرمانشاه

تولید نمایش «گربه‌ها و خروس‌ها» در مرکز شماره‌ ۲ کرمانشاه

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت