مرکز ثلاث شهر کرمانشاه

این مرکز از سال 1381    فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در ثلاث سال 1396 این مرکز به شدت آسیب دبد و هم اکنون در ساختمان استیجاری فعالیت ها و خدمت رسانی به کودکان و نوجوانان انجام می شود .



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

1 سالن کودک / 1 سالن نوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

-----

امکانات کارگاهی :

 

-----

خدمات فراگیر :

 

-----

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 14/ روزهای زوج  پسر  و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال 


نشانی :

 

ثلاث خیابان حمزه – کوچه شهید توفیق صیدی

تلفن :

 

08346722999

مسئول مرکز :

 

آقای مختار بهرامی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

  • 1404/09/04 - 08:07
  • تعداد بازدید: 210
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه برنامه‌های آموزشی و تربیتی کانون کشور رقم خورد؛

حضور اعضای کانون کرمانشاه در اردوی سه‌روزه قاف

اردوی سه‌روزه قاف با هدف تعمیق فعالیت‌های ادبی، گسترش تجربه‌های جمعی و تقویت هویت فرهنگی اعضا، از سوی کانون کشور برنامه‌ریزی و برگزار شد که اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در این اردو حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، اردوی سه‌روزه با هدف تعمیق فعالیت‌های ادبی، گسترش تجربه‌های جمعی و تقویت هویت فرهنگی اعضا برنامه‌ریزی شد.

در طول این سه روز، اعضای نوجوان باشگاه قاف در نشست‌های تخصصی شعر، نشست‌های تربیتی، کارگاه‌های تمرینی، حلقه‌های نقد و گفت‌وگو و هم‌چنین فعالیت‌های فرهنگی گروهی حضور داشتند.

حضور اعضای کانون کرمانشاه در اردوی سه‌روزه قاف

این مجموعه برنامه‌ها فرصتی فراهم کرد تا اعضای باشگاه ضمن تبادل تجربه‌های ادبی، مهارت‌های فردی و جمعی خود را نیز تقویت کنند.

قاف مخفف قله ادبیات و فرهنگ است. باشگاهی که مسئولیت ایجاد زمینه‌های لازم برای رویش و پرورش استعدادهای ادبی کودک و نوجوان را در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برعهده دارد.

حضور اعضای کانون کرمانشاه در اردوی سه‌روزه قاف

هم‌چنین در ادامه برنامه‌ها، شب شعر فاطمی در سالن کنفرانس برگزار شد. در این برنامه، شاعران نوجوان حاضر در کنار شاعران مطرح کشور به خوانش آثار خود پرداختند و فضای معنوی و ادبی ویژه‌ای شکل گرفت. که سوگند میرزایی عضو ارشد فعال کانون کرمانشاه و از اعضای باشگاه قاف که در این اردو حضور داشت در این برنامه به شعرخوانی پرداخت و خوش درخشید.

حضور اعضای کانون کرمانشاه در اردوی سه‌روزه قاف

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت