مجتمع آفرینش های فرهنگی - هنری کنگاور

این مرکز از سال 1362 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . مساحت مرکز کنگاور 380 متر مربع  می باشد .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های  نقاشی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

سالن مطالعه /کلاس نقاشی و خوشنویسی/ سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

کارگاه نقاشی و سفال و خوشنویسی  سالن مراسم آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه موسیقی / کارگاه خوشنویسی /کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

نارد.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

1 مربی فرهنگی- ۱ نفرمربی مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال 


نشانی :

 

کنگاور - خیابان معلم - پارک بسیج -

تلفن :

 

تلفن :  48222992

مسئول مرکز :

 

خانم خالوندی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1405/04/27 - 08:26
  • تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حضورمدیرکل کانون کرمانشاه در جمع پویای اعضای مرکز کنگاور

ماشاالله پروین، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، به همراه کارشناسان این اداره‌کل، با حضور در مرکز فرهنگی‌هنری کنگاور، در جمع اعضا و والدین این مرکز حاضر شد و از نزدیک در جریان روند اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های این مرکز قرار گرفت.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، ماشاالله پروین مدیرکل کانون استان، به همراه شازنان‌سادات صبوری کارشناس فرهنگی و مژگان خوش‌طبع کارشناس ادبی، با حضور در مرکز فرهنگی‌هنری کنگاور، ضمن دیدار با اعضای کودک و نوجوان این مرکز و والدین آنها، از نزدیک در جریان فعالیت‌های متنوع و کیفیت اجرای برنامه‌های این مجموعه قرار گرفت.

در این بازدید، اعضای مرکز کنگاور به اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی پرداختند که از جمله آنها می‌توان به اجرای برنامه‌ گلستان‌خوانی با هدف آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با متون کهن ادب فارسی، اجرای سرود گروهی با مضمون ارزش‌های ملی و انقلابی، و ارائه‌ فعالیت علمی با موضوع زیست‌شناسی اشاره کرد. این برنامه‌ها با استقبال گرم اعضا و والدین همراه بود و فضای مرکز را به محیطی پویا و آموزنده تبدیل کرد.

حضورمدیرکل کانون کرمانشاه در جمع پویای اعضای مرکز کنگاور

پروین خالوندی، مربی‌مسئول مرکز فرهنگی‌هنری کنگاور، در حاشیه‌ این بازدید به تشریح نحوه‌ عملکرد این مرکز پرداخت و گزارشی جامع از روند اجرای فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و هنری ویژه‌ گروه‌های سنی مختلف، ارائه نمود. وی با اشاره به استقبال مطلوب کودکان و نوجوانان از برنامه‌های مرکز، بر اهمیت نقش این فضاها در رشد فکری و اجتماعی آنان تأکید کرد.

مدیرکل کانون استان کرمانشاه در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در جمع پویای اعضای کنگاور، بر لزوم توجه ویژه به کیفیت‌بخشی به برنامه‌های مراکز فرهنگی‌هنری تأکید کرد و گفت: مراکز کانون بستر مناسبی برای کشف و پرورش استعدادهای نهفته‌ کودکان و نوجوانان هستند و تلاش مجموعه‌ کانون بر این است که با بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی و استفاده از توان مربیان مجرب، زمینه‌ رشد همه‌جانبه‌ اعضا را فراهم آورد.

حضورمدیرکل کانون کرمانشاه در جمع پویای اعضای مرکز کنگاور

پروین در ادامه با اشاره به رویکردهای کانون در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: رویکرد ما در کانون، تربیت نسلی متعهد، خلاق و آشنا به ارزش‌های دینی و ملی است و برای نیل به این هدف، باید از تمام ظرفیت‌های موجود در مراکز بهره گرفت و برنامه‌ها را متناسب با نیازهای روز نسل امروز طراحی کرد.

وی همچنین بر اهمیت تعامل و مشارکت والدین با مربیان مراکز تأکید کرد و افزود: همراهی خانواده‌ها در فرآیند تربیتی و آموزشی اعضا بسیار حائز اهمیت است و خوشبختانه استقبال والدین کنگاوری از برنامه‌های مرکز، نشان از اعتماد و همدلی خوبی میان خانواده‌ها و مجموعه‌ کانون دارد که این رویه باید با تقویت ارتباطات دوسویه، تداوم یابد.

حضورمدیرکل کانون کرمانشاه در جمع پویای اعضای مرکز کنگاور

در ادامه‌ این بازدید، مدیرکل و کارشناسان همراه، از بخش‌های مختلف مرکز از جمله کتابخانه، کارگاه‌های هنری و نمایشگاهی از دست‌ساخته‌ها و آثار خلاقانه‌ اعضا بازدید کردند و در جریان ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه‌ی آنان برای اجرای فعالیت‌های آتی قرار گرفتند. همچنین اعضا و والدین حاضر، نقطه‌نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص چگونگی بهبود روند فعالیت‌ها با مسئولین کانون در میان گذاشتند.

بازدید مدیرکل کانون پرورش فکری استان کرمانشاه از مرکز کنگاور، در حالی به پایان رسید که اعضای این مرکز با ابراز خرسندی از حضور مسئولان ارشد کانون در جمع خود، بر عزم جدی خود برای مشارکت فعال در برنامه‌های پیش‌رو تأکید کردند و این دیدار زمینه‌ساز تبادل نظر و ارائه‌ راهکارهای جدید برای غنی‌سازی اوقات فراغت و ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های این مرکز شد.

حضورمدیرکل کانون کرمانشاه در جمع پویای اعضای مرکز کنگاور

حضورمدیرکل کانون کرمانشاه در جمع پویای اعضای مرکز کنگاور

حضورمدیرکل کانون کرمانشاه در جمع پویای اعضای مرکز کنگاور

 

 

 

 

 

 

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت